WhatsApp ile iletişime geç
sadsad x
asdasd

Ballı Blog

Blog Yazılarımız

Ballı Bademli Bisküvi

Rafine şekerden uzak, katkısız, köyceğizin enfes ormanlarından gelen doğal balıyla yapılan, tatlı mı tatlı, 5 çayınızda keyifle tüketebilceğiniz bir atıştırmalık sunuyoruz sizlere. 

Değişen Mevsim Şartlarına ayak uydurmak için sizlere hazırladığımız karışım; “KIŞMİX”

Bağışıklılığı güçlendiren ve vücut direncini arttıran bal, değişen hava şartları, kışın varlığını hissettiğimiz şu günlerde soğuk algınlığı aynı zaman da mevsimsel hastlalıklara karşı vücudumuza duvar örüyor.

Güne Zinde Başlamanın Tam Zamanı, Köyceğiz Ballı Fındık Ezmesini Yakından Tanıyalım

Hem yetişkinler hemde çocuklar için işe veya okula gitmeden önce hızlı bir atıştırmalık olup lezzetli aynı zamanda besin değeri yüksek bal ile fındığın mükemmel uyumu ile oluşan köyceğiz ballı fındık ezmesi evlerimizin tatlı bir konuğu oluyor.

Ballı muffin kek

Malzemeler:

2 bardak un
1 çay kaşığı tuz
3 çay kaşığı kabartma tozu
1 su bardağı süt
4 yemek kaşığı köyceğiz çam balı
1 yumurta, çırpılmış
¼ fincan erimiş tereyağı

Arıcımızın Dilinden : Arıcı Olmanın Faydaları Nelerdir?

2 kovanlı bir hobi veya 200 kovanlı arıcılık yapan ticari bir arı çiftçisi olmanız, sadece baldan çok daha fazla ödülü olan çok değerli bir arayış olabilir.

Yaklaşık 10 yıldır arıcılık yapıyorum ve hala kendimi bir acemi olarak görüyorum. Tedarikçilerimizden biri yaklaşık 40 yıldır arıcılık yapıyor ve hala yeni şeyler öğrendiğini söylüyor. Bu herkes için değil, ama bir kez arıcılık yapmaya başlarsanız, sonsuz bir öğrenme ve keşif kaynağı sağlayabilir. Nihayetinde, arılar gezegendeki en çok incelenen böceklerdir ve kayda değer sosyal davranışları üzerine dökülecek sayısız kitap ve makaleler vardır.

Bal yiyerek kilo vermek ister misiniz?

Düzenli olarak tüketilen köyceğiz ve doğal olarak fermente edilmiş elma sirkesi mucizeler yaratiyor.

Elma sirkesi ve bal tüketmek neden kilo kaybına yol açıyor?

Kanserden Obeziteye kadar birçok rahatsızlığın temel nedenlerinden biri vücutta aşırı asitliktir. Hem elma sirkesi hem de bal tüketildikten sonra alkali hale gelir. Bu,   vücuttaki Ph seviyelerini korur  ve  depolanan  yağın metabolik parçalanmasını  arttırır. Bu  çözeltinin alkalin yapısını arttırmak için, çözeltide çeyrek limonu da sıkabilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.